مقاله

ریکاوری فیلم دوربین مداربسته و بازگردانی اطلاعات

هارد مناسب برای دستگاه DVR کدام است؟ (1)

آیا ریکاوری فیلم دوربین مداربسته و بازگردانی آن‌ها امکان‌پذیر است؟ گاهی اوقات پیش می‌آید که اطلاعات و فیلم‌های دوربین مداربسته به صورت اتفاقی یا آگاهانه از بین بروند. وجود این فیلم‌ها برای بعضی از افراد ضروری است؛ به همین دلیل به دنبال راهی هستند تا مجدداً آن‌ها را بازیابی کنند. برخلاف تصور برخی از افراد که فکر می‌کنند امکان ریکاوری دوربین مداربسته وجود ندارد؛ باید بگوییم که این باور کاملاً اشتباه بوده و شما می‌توانید از طریق روش‌های مختلف، بکاپ دوربین مداربسته خود را دریافت کنید. برای آشنایی بیشتر با روش‌های بازیابی فیلم دوربین مداربسته با ما همراه باشید.

محصولات مرتبط : دوربین بولت تحت شبکه IPC75254B48R-I

دوربین مداربسته (1)

هارد مناسب برای دستگاه DVR کدام است؟

قبل از اینکه بخواهیم در مورد ریکاوری دستگاه DVR صحبت کنیم بهتر است با هارد مناسب دستگاه DVR آشنا شوید. همانطور که می‌دانید دستگاه DVR در طول روز به کرات استفاده می‌شود؛ به همین دلیل هارد آن باید از شرایط خاصی برخوردار باشد. دستگاه DVR باید بتواند به صورت پیوسته اطلاعاتی را در خود ذخیره کند. به عبارت دیگر مادامی که دستگاه روشن است اطلاعات باید در هارد دستگاه ذخیره شوند و در صورت نیاز قابل دسترسی باشند.

اطلاعات ذخیره شده در هارد به کیفیت و تعداد دوربین‌های داخل دستگاه DVR بستگی دارد؛ با این وجود ممکن است حافظه دستگاه در طول چند روز یا حتی یک ماه پر شود و پس از حذف اطلاعات قدیمی، شروع به ثبت اطلاعات جدید نماید. در مجموع یک هارد مناسب برای دستگاه DVR باید از قابلیت رایت فراوان برخوردار باشد.

“برای مطالعه ی بیشتر : 7 ویژگی دوربین مداربسته خانگی مناسب

مهم‌ترین عوامل تأثیر‌گذار در ظرفیت ذخیره‌سازی هارد DVR

یکی از سؤالاتی که معمولاً برای کاربران پیش می‌آید این است که اطلاعات ذخیره شده در دوربین مداربسته چه مدتی نگهداری می‌شوند؟ یا به عبارت دیگر حافظه دوربین مداربسته چقدر است؟ نکته‌ای که در این مورد وجود دارد این است که برای ظرفیت دوربین مداربسته زمان مشخصی تعریف نشده؛ چرا که مدت زمان ذخیره‌سازی فیلم‌ها در این دستگاه‌ها متغیر بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد. به عنوان مثال هرچه سیستم مداربسته شما پیشرفته‌تر و گران‌تر باشد، اطلاعات در زمان بیشتری نگهداری خواهد شد.

عوامل تأثیر‌گذار در ظرفیت ذخیره‌سازی هارد عبارتند از:

  • حجم هارد مورد استفاده: حجم هاردی که استفاده می‌کنید نقش مهمی روی میزان ذخیره‌سازی دستگاه DVR دارد. هرچه ظرفیت هارد دوربین بیشتر باشد، اطلاعات در زمان بیشتری نگهداری خواهند شد.
  • تعداد دوربین‌های مورد استفاده: یکی از عوامل تأثیر‌گذار روی ظرفیت ذخیره‌سازی هارد، تعداد دوربین‌های بکار رفته است. هرچه تعداد دوربین‌ها بیشتر باشد، تعداد سیکل‌ها بیشتر بوده و در نتیجه حجم بیشتری را مصرف خواهند کرد.
  • کیفیت دوربین: در حال حاضر دوربین‌های مداربسته از کیفیت‌های مختلفی از جمله HD، FULL HD، ۴K برخوردار هستند. بالا یا پایین بودن کیفیت دوربین‌ها نقش مهمی روی فضای ذخیره‌سازی دوربین مداربسته دارد. به عنوان مثال اطلاعات ذخیره شده توسط ۱۰ دوربین HD، فضای بیشتری را نسبت به اطلاعات ذخیره شده توسط ۱۰ دوربین معمولی اشغال می‌کند.
  • حالت ضبط: دوربین‌های مداربسته دارای چندین حالت ضبط هستند. رایج‌ترین نوع حالت ضبط دستگاه DVR، حالت Continues یا مداوم است که به طور پیوسته از محیط اطراف فیلمبرداری می‌کند. حالت دیگر این دوربین حالت Motion Detection است که از اجسام متحرکی که از جلوی دوربین حرکت می‌کنند فیلم‌برداری می‌نماید. بدون شک حالت ضبط کانتینیو حجم بیشتری از فضا را اشغال کرده و در نتیجه باعث پر شدن هارد دوربین می‌شود.

محصولات مرتبط : دوربین بولت تحت شبکه IPC74650C2C-TALZ

نرم‌افزار مناسب برای ریکاوری دوربین مداربسته کدام است؟

برای ریکاوری هارد دوربین مداربسته نرم‌افزار رایگانی وجود ندارد. همانطور که پیشتر اشاره شد فایل‌های سیستم هارد DVR موجود در بازار معمولاً با یکدیگر متفاوت هستند؛ به همین دلیل نرم‌افزار‌هایی که برای ریکاوری استفاده می‌شوند قابلیت پشتیبانی از فایل‌های DVR را ندارند.

در حال حاضر تنها دو نرم‌افزار برای ریکاوری دوربین مداربسته وجود دارد. این نرم‌افزار‌ها تنها می‌توانند اطلاعات دستگاه DVR را بازیابی نمایند. در ضمن این دو برنامه دارای نسخه پولی هستند و حتماً باید خریداری شوند.

“برای مطالعه ی بیشتر : پیغام line in use در تلفن پاناسونیک

ریکاوری فیلم دوربین مداربسته و بازگردانی اطلاعات (1)

زمان پاک شدن فیلم‌های دوربین مداربسته

ظرفیت دوربین‌های مداربسته و زمان ذخیره‌سازی اطلاعات به عوامل مختلفی بستگی دارد. سیستم‌های حفاظتی DVR معمولاً می‌توانند یک سیکل مشخص را در خود ذخیره کنند. بازه‌های زمانی نگهداری فیلم به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:

  • تعداد دوربین‌ها
  • ظرفیت هارد دیسک داخلی
  • با صدای بی‌صدا بودن فیلم‌های
  • مشخص کردن پریود زمانی به صورت دستی
  • نوع پروتکل ذخیره‌سازی فیلم‌های دریافت شده از دوربین
  • مدت زمان فیلم ضبط شده

محصولات مرتبط : دوربین دام تحت شبکه IPC74650D89-TM

روش‌های ذخیره‌سازی اطلاعات در دوربین مداربسته

همانطور که می‌دانید دوربین‌های مداربسته DVR معمولاً اطلاعات ضبط شده را پس از مدت کوتاهی حذف می‌کند. این دستگاه‌ها معمولاً فرایند پاکسازی اطلاعات را به روش‌های مختلفی انجام می‌دهند که در ادامه آن‌ها را معرفی خواهیم کرد.

  1. روش اول: هارد دوربین مداربسته می‌تواند اطلاعات را برای ۶۰ روز ذخیره کند؛ به همین دلیل زمانی که روز ۶۱ فرا می‌رسد همه اطلاعات پاک شده و ثبت اطلاعات جدید شروع می‌شود. در این روش احتمال ریکاوری اطلاعات بسیار کم است.
  2. روش دوم: در این روش ساختار دوربین مداربسته کاملاً متفاوت است. به طوری که هارد دارای ۶۰ ظرف مشخص بوده و پس از پر شدن ظرف‌ها حتی اگر هارد ظرفیت داشته باشد، باز هم تمامی اطلاعات پاک شده و ذخیره‌سازی مجدداً از ظرف اول شروع می‌شود. اغلب سیستم‌هایی که با این روش کار می‌کنند برای سیکل دو ماهه مناسب هستند.
  3. روش سوم: بعضی از سیستم‌های DVR به این شکل هستند که اطلاعات دو ماه را به کاربر نشان می‌دهند. پس از دو ماه اطلاعات در هارد ریخته می‌شوند و تا زمانی که هارد فضای ذخیره‌سازی داشته باشد در آنجا نگهداری می‌شوند. بنابراین اگر اطلاعات ۶ ماه هم در هارد وجود داشته باشد، باز هم کاربران نمی‌توانند فیلم‌های قبل از دو ماه را مشاهده کنند.
  4. روش چهارم: در این روش ظرفیت هارد دیسک و نوع ذخیره‌سازی اطلاعات به یکدیگر مرتبط هستند. یعنی با پر شدن هارد دیسک اطلاعات پاک شده و تصویربرداری جدید اتفاق می‌افتد.
جمع‌ بندی

گاهی اوقات ممکن است اطلاعات داخل یک دوربین مداربسته به دلایل مختلفی از جمله سرقت آتش سوزی و … از بین بروند؛ همچنین از آنجایی که دارای بازه زمانی مشخص هستند، اطلاعات برای همیشه ماندگار نیستند و پس از مدتی از بین ‌می‌روند. در صورتی که به ویدیو‌های ضبط شده در این دوربین نیاز دارید می‌توانید با استفاده از نرم‌افزار‌های مخصوص بازیابی اطلاعات دستگاه DVR به آن‌ها دسترسی پیدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *